læs vores persondatapolitik

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Sylvest+ IVS indsamler og anvender dine persondata, når du bruger sylvest+ hjemmeside og tjenester.

 

  1. INTRODUKTION

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan Sylvest+ indsamler og anvender dine persondata, når du bruger dennes hjemmeside og tjenester.

Ved at gøre brug af Sylvest+ hjemmeside og tjenester accepterer du denne persondatapolitik og vilkårene heri, og du giver samtidigt udtrykkeligt samtykke til at Sylvest+ kan behandle dine Persondata.

Hvis du ikke kan acceptere de vilkår, der er fastsat i Sylvest+ persondatapolitik, bedes du undlade at gøre brug af Sylvest+ hjemmeside og tjenester.

 

  1. PERSONDATA

Persondata betyder enhver data og oplysning, der kan anvendes til at identificere dig, herunder – men ikke begrænset til – navn, adresse, e-mail adresse, telefonnummer, IP-adresse eller enhver andre kontaktoplysninger relateret til dig eller din arbejdsplads (samlet betegnet “Persondata”).

 

  1.    PERSONDATA SOM SYLVEST+ INDSAMLER OG BEHANDLER

Sylvest+ kan indsamle og behandle dine Persondata til følgende formål:

  •          Levering af tjenesteydelser,
  •          Gennemføre din tilmelding,
  •          Fremsendelse af nyhedsbreve og lignende (hvis du anmoder herom), og gennemførelse af markedsundersøgelser og statisk.

De persondata, som Sylvest+ indsamler og behandler kan blandt andet omfatte:

  • Kontaktoplysninger (som f.eks. dit navn, adresse, fødselsdato, telefonnummer, e-mail adresse og lignende),
  • Oplysninger om din brug af Sylvest+ hjemmeside og tjenester (som f.eks. hvordan du færdes på hjemmesiden, se mere under 4. Cookies)
  • Lokalitetsoplysninger (som f.eks. din GPS-oplysninger og IP-adresse), og
  • Andre oplysninger, der er nødvendige for at Sylvest+ kan levere de ønskede tjenester til dig. 

 

  1. COOKIES

Sylvest+ hjemmeside anvender ”cookies”.

Cookies er en tekstfil, som lagres på din enhed (f.eks. din computer, mobil eller lignende) med det formål at genkende din enhed, huske dine indstillinger og udføre statistik og målrette annoncer. Sylvest+ kan anvende disse oplysninger i kombination med dine indtastede Persondata for at målrette tilbud, eksempelvis når du vælger at booke et møde med Sylvest+ via hjemmesiden.

Cookies indeholder ikke skadelige koder som f.eks. virus eller malware.

Du kan slette eller blokere for cookies. Hvis du vælger at slette eller blokere for cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

  • Google AdWords
  • Google Analytics
  • Adforms
  • Facebook

 

  1. VIDEREGIVELSE AF DINE PERSONDATA

De Persondata som Sylvest+ indsamler og behandler til ovenstående formål, vil som udgangspunkt kun blive videregivet til tredjeparter med dit samtykke.  

Sylvest+ kan dog videregive dine Persondata til tredjeparter (som f.eks. Sylvest+ samarbejdspartnere og databehandlere) for at kunne levere de ønskede tjenester til dig. I disse tilfælde vil Sylvest+ kun videregive dine Persondata til tredjeparter, som kan behandle din Persondata med den nødvendige sikkerhed, fortrolighed og integritet. Sylvest+ vil implementere passende kontrol med tredjeparters behandling af dine Persondata.

Sylvest+ kan herudover være forpligtet til at videregive dine Persondata i medfør af lovgivningen.

Endelig kan Sylvest+ indsamle og videregive statistiske oplysninger om din brug af Sylvest+ tjenester med hensyn til forbedring og videreudvikling af Sylvest+ hjemmeside og tjenester. Disse oplysninger behandles kun i aggregeret og anonymiseret form. 

 

  1. OPBEVARINGSPERIODE FOR DINE PERSONDATA

Sylvest+ vil kun behandle og opbevare dine Persondata i det tidsrum, det er nødvendigt af hensyn til ovenstående formål og herefter i højst en periode på 60 måneder. Efter udløbet af denne periode vil Sylvest+ slette alle dine Persondata. 

 

  1. BEHANDLINGSSIKKERHED

Sylvest+ vil implementere og gennemføre nødvendige og passende sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine Persondata mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse.

Sylvest+ vil gennemføre nødvendig undervisning og træning af sine medarbejdere med henblik på at sikre passende behandling af dine Persondata.

Hvis Sylvest+ videregiver dine Persondata til databehandlere i overensstemmelse med punkt 5 ovenfor, vil Sylvest+ sikre, at disse databehandlere ligeledes implementerer og gennemfører passende sikkerhedsforanstaltninger med henblik på at beskytte dine Persondata mod uautoriseret eller ulovlig behandling og mod hændeligt tab, tilintetgørelse eller beskadigelse. 

 

  1. TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at Sylvest+ kan behandle dine Persondata ved at kontakte Sylvest+.

Din tilbagekalde af dit samtykke betyder typisk, at Sylvest+ vil ophøre med at behandle dine Persondata.

Du kan finde kontaktoplysninger til Sylvest+ nederst på denne side.

 

  1. INDSIGTSRET

Du kan til enhver til tid anmode om at få oplyst, hvorvidt Sylvest+ behandler data om dig, og i givet fald få oplyst:

  • hvilke Persondata, der behandles om dig,
  • formålet med behandlingen,
  • om dine Persondata er videregivet til tredjeparter,

Du har ret til at modtage en kopi af ovenstående oplysninger.

 

  1. ØVRIGE RETTIGHEDER

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod at Sylvest+ behandler dine Persondata, herunder med henblik på direkte markedsføring.

Du har ret til at få berigtiget, slettet eller blokeret Persondata, der er urigtige, vildledende eller behandles i strid med gældende lovgivning.

 

  1. KLAGE

Du kan til enhver tid kontakte Sylvest+, hvis du mener, at Sylvest+ behandler dine Persondata i strid med gældende lovgivning.

Du har dog også ret til enhver tid at klage til Datatilsynet.

Du finder Datatilsynet kontaktoplysninger ved at klikke her.

  1. OVERFØRSEL TIL TREDJELANDE

Dine Persondata kan i vise tilfælde blive overført til og behandlet i eller opbevaret i lande uden for EU. Ved at give dine oplysninger til Sylvest+ og ved at gøre brug af dennes tjenester, herunder denne hjemmeside, giver du udtrykkeligt samtykke til at dine Persondata kan overføres til samt behandles eller opbevares i lande uden for EU.

Sylvest+ vil træffe passende foranstaltninger for at sikre, at dine Persondata behandles sikkert og i overensstemmelse med denne Persondatapolitik. 

 

  1. ÆNDRINGER

Sylvest+ forbeholder sig retten til at ændre denne Persondatapolitik fra tid til anden.  

Sylvest+ til enhver tid gældende Persondatapolitik kan findes på denne side. Sylvest+ kan dog også vælge at informere dig på anden vis, hvis der er tale om væsentlige ændringer i Persondatapolitikken.