BI Engineer til nemlig.com

Er du passioneret omkring data, og vil du være med til at drive udviklingen af BI platformen i en af Danmarks mest datadrevne virksomheder? Hos os får du stor medindflydelse i din hverdag og et stærkt team i ryggen!

VI SKAL … gøre det muligt, at træffe datadrevne beslutninger hurtigere og derigennem gøre livet nemmere for organisationen og styrke vores kollegaer på tværs af organisationen.
VED AT … agere tværorganisatorisk, ved at sikre driftsstabilitet på vores leverancer og ved at transformere os til et center of excellence indenfor data, analyse og insights.
FOR AT … lede til et højere serviceniveau, hurtigere leverancer, opkvalificering af den datadrevne kompetente medarbejder og deraf en mere datadreven organisation.
DERFOR .. søger vi en ny kollega, der brænder for data, for analyseplatformen og for den underliggende teknologi. En Data Wizard, der kan være med til at sikre afdelingens primære mål om at levere data og værdifulde indsigter til hele organisationen.

Udvikling som primært fokus
Dit ansvarsområde er udviklingen af vores BI platform med fokus på monitorering, optimering og bugfixes herunder sikre driftsstabilitet og performance, samt høj oppetid.

Dine primære arbejdsopgaver er:

  • At sikre at de nødvendige data bliver høstet, transformeret og gjort tilgængeligt til aftagende systemer og kunder
  • At sikre at data er tilgængeligt og validt på BI platformen, blandt andet ved at sikre opsætning af relevante kontroller
  • Kvalitetssikring af data, således at data er korrekt dokumenteret, formateret, og forberedt til rapportering, avancerede analyser og matematiske modeller
  • Udvikling og vedligeholdelse af Data Katalog, der dokumenterer data i Datalake, DWH, transformationsmodeller og den besluttede sandhed

Koblingen mellem forretningen og teknologi
Vores platform er Google Cloud med BigQuery som DWH. Det forventes ikke, at du er bekendt med Google Cloud Platformen eller BigQuery DWH, men blot at du har god forståelse og stor interesse for Cloud teknologier og for DWH.

Du er nysgerrig på nye tendenser og udvikling inden for datavidenskab, og med en stærk analytisk tilgang som fundament har du lyst til at være virksomhedens go-to-person på data. I denne rolle leverer du et højt serviceniveau gennem en pragmatisk og hjælpsom tilgang til forretningsønsker og forbedringer til udvidelse af BI-platformen.

Velkommen til nemlig.com
Business Insight teamet er placeret under vores CFO. Teamet består af fem dygtige medarbejdere som alle vægter faglig og social sparring højt.

“Vi er på en spændende rejse hvor alle medarbejdere kan gøre en forskel via gode ideer og initiativ – kort og godt en virksomhed som VIL flyttes”, fortæller afdelingsleder Gitte Nørby.

Vil du med på holdet?
Nemlig.com bliver i denne rekrutteringsproces hjulpet af konsulenthuset Sylvest+, så kontakt venligst HR Business Partner Thomas Sylvest på mail thomas@sylvestplus.dk eller på tlf. 60 57 65 00.

nemlig.com er Danmarks førende onlinesupermarked som dagligt leverer tusindvis af dagligvarer til hele landet. I dag arbejder der over 900 medarbejdere i nemlig.com, der fra hovedsædet i Brøndby leverer dagligvarer og måltidskasser til 65% af alle husstande i Danmark. nemlig.com har fokus på at drive forretning via data og indsigt i de data som skaber værdi for forretningen. Derfor er BI og data et højt prioriteret område for virksomheden, med en ambition om at blive Danmarks mest datadrevne retail virksomhed.

BI & Analytics teamet er placeret under CFO’en og består i øjeblikket af 5 dygtige medarbejdere, men er i vækst, og ledes af Gitte Nørby. Gitte har været hos nemlig.com i et år og har allerede været med til at skabe resultater for virksomheden via hendes mangeårige kommercielle erfaring og erfaring med data og BI og som personaleleder. Hun er en person som arbejder ud fra tillid og et personligt rum til sine medarbejdere. Derfor er der i teamet brug for selvstændige og selvkørende kolleger, som sætter en ære i at udføre egne opgaver, og som også vil være en del af et velfungerende team.

Kulturen er præget af at det er en ung virksomhed, også målt på gennemsnitsalderen blandt medarbejderne. Men det er også en ydmyg og fornuftig købmandskultur hvor der altid tænkes i sund forretning og gode løsninger.