Du kan med fordel outsource HR-funktionen

HR Timeshare fra Sylvest+

Din virksomhed bliver jævnligt stillet over for HR-relaterede udfordringer. Det gør alle virksomheder. Derfor tilbyder Sylvest+ outsourcing af HR-funktionen. Vi kalder det HR Timeshare. Det vil sige, at vi tager ansvaret for en række HR-opgaver i din organisation, og du får dermed tid til at fokusere på din kerneforretning.

Vi stiller en erfaren HR Business Partner til rådighed. Det kan fx være 30 timer om måneden eller 2 dage om ugen, alt afhængig af virksomhedens størrelse, kompleksitet eller behov. Vi ved godt, at tingene hurtigt kan ændre sig, også i din virksomhed. Derfor vil fleksibilitet være et nøgleord i vores samarbejde. En HR Timeshare-løsning kan kontinuerligt tilpasses efter behov og ønsker til timeantal, altså HR as a service.

Hvorfor hjælp udefra?

Måske tænker du, at der må være ulemper ved at få hjælp til HR-opgaver udefra. Er der fx risiko for, at man som virksomhed mister føling med tingene? Det er et fair spørgsmål, men i virkelighedens verden, så bliver HR-opgaverne ofte undervurderet i forhold til, hvad de egentlig kræver. HR er et både udfordrende og ressourcekrævende område. Der kan nemt være HR-problematikker og -opgaver, som I mangler ressourcer til at få løst, måske har I bare ikke tiden til rådighed.

Husk også på, at HR indgår i de fleste sammenhænge, herunder forretningsudvikling, ledelse, og især det organisatoriske, hvilket altså ofte overses med en intern HR-medarbejder, der alene er fokuseret på drift. En HR Timeshare-løsning indebærer, at vi kommer ud i din virksomhed, får forretningsindsigt og bliver en del af jeres hverdag.

En skræddersyet fordel

Med en ekstern HR-løsning som HR Timeshare får du adgang til præcis de medarbejdere med de kompetencer, du har brug for, uden at blive bundet af høje faste omkostninger. Vores HR Business Partner løser aftalte opgaver i din virksomhed. Det kan være inden for alle HR-funktionens opgaver, fra onboarding og rekruttering til kompetenceafklaring og personalejura. Vi er også stærke i den strategiske disciplin, og dermed får du en komplet og fleksibel konsulentydelse inden for HR-funktionen.

Hvad siger kunderne?

Hans Peter Bay, adm. direktør i VikingDanmark, fremhæver bl.a., at HR Timeshare er med til at sikre en effektiv drift.

– Vi bruger HR Timeshare fra Sylvest+ til opgaver i skiftet mellem to HR-personer i VikingDanmark, og der bliver løst opgaver såsom ansættelser, herunder som jura, ledersparring, etablering af whistleblowerordning m.m., således at driften bliver holdt i gang til en ny fast HR-person er ansat, fortæller Hans Peter Bay og tilføjer:

– Fordelen med en ekstern HR Business Partner er, at vi får præcis de kompetencer, vi har brug for. Det fungerer som et godt samarbejde, hvor vi har den eksterne HR Business Partner to dage om ugen. Aftalen er klar, vi kender omkostningerne på forhånd, og HR-opgaverne bliver løst effektivt og med høj kvalitet.

Hvad koster det?

Efter dit ønske sammensættes en specifik HR Timeshare-løsning. Du kommer altså til at kende dine omkostninger på forhånd, uanset om det bliver på time- eller projektbasis.

Kontakt Thomas Sylvest eller Lene Hjorth Kjærsgaard for mere info.

Vi hjælper bl.a. med:

  • Rekruttering
  • Onboarding
  • Tiltag ifm. udvikling og uddannelse
  • MUS-koncept
  • Fastholdelsesinitiativer
  • HR-strategi
  • Støtte og sparring ift. ledere
  • HR ad hoc-opgaver

Her kan du finde flere eksempler på opgaver, der kan indgå i en HR Timeshareløsning.