Erfaren profil som ny HR Business Partner

Lene Hjorth Kjærsgaard er netop tiltrådt i en nyoprettet stilling som HR Business Partner i Sylvest+
Vi har meget travlt hos Sylvest+ og er derfor glade for at kunne byde velkommen til en ny kollega. Lene Hjorth Kjærsgaard er netop tiltrådt i en nyoprettet stilling som HR Business Partner.

Lene medbringer stor erfaring inden for strategi, ledelses- og organisationsudvikling, senest fra VikingDanmark, hvor hun gennem en årrække har været HR-ansvarlig.

Markant styrkelse

Lene skal primært arbejde med rekruttering og HR Timeshare-løsninger, herunder strategiudvikling, ledersparring og HR-projekter hos virksomheder.

Thomas Sylvest glæder sig til at få en erfaren specialist som Lene med i Team Sylvest+.

– Jeg kender Lene rigtig godt, da vi er tidligere kollegaer, med mange succesfulde projekter sammen. Lene er en dygtig HR-håndværker og sparringspartner, og ansættelsen af Lene bliver en markant styrkelse af Sylvest+. Hun bliver en vigtig brik i vores vækststrategi. Lenes værdier og hendes indstilling til at arbejde med rekruttering og HR går fuldstændig i tråd med vores forpligtelser overfor vores kunder, siger Thomas Sylvest, CEO og HR Business Partner.

Om på den anden side af bordet

Om sin nye rolle og brancheskiftet til et konsulenthus, siger Lene:

– Med mere end 20 års HR-erfaring har jeg noget at bidrage med, nu hvor jeg flytter om på den anden side af bordet og skal hjælpe virksomheder med deres HR- og rekrutteringsbehov. Jeg har forståelse for processer, observerer nysgerrigt, spotter udfordringer og finder løsninger. Jeg kan rådgive organisationer, HR-afdelinger og ledere i alle forhold inden for HR og rekruttering.

Lene understreger, at HR generelt har flyttet sig til i dag at være mere strategisk funderet, uden det dog er slået igennem hos alle virksomheder.

– En del virksomheder har stadig til gode at få etableret HR som strategisk partner. Men det gør en forskel, når HR gennem sin særlige HR-optik sætter fokus på væsentlige strategiske udfordringer og muligheder for virksomheden, fortæller Lene Hjorth Kjærsgaard og tilføjer:

– Jeg glæder mig til at bidrage med min erfaring og som en effektiv HR Business Partner hjælpe Sylvest+ med at realisere kundernes målsætninger, resultater og strategier.

Lene Hjorth Kjærsgaard er tiltrådt stillingen den 1. november 2021.