Stærk nyansættelse med fokus på BI-rekruttering og BI-consulting

Stærk nyansættelse med fokus på BI-rekruttering og BI-consulting

Virksomhederne styrker deres konkurrenceevne med større og flere investeringer inden for it-området, især Business Intelligence (BI). Det betyder også øget efterspørgsel efter kvalificerede specialister. Derfor opruster det danske HR-hus Sylvest+ med ansættelse af Karen Lim, der er hentet ind som recruitment specialist i en nyoprettet stilling.

Karen skal hjælpe virksomheder under hele rekrutteringsforløbet og især bidrage til en effektiv og grundig search & selection proces. I hendes arbejde kan hun bl.a. trække på sine erfaringer fra executive search, fra Talent Acquisition funktioner, samt med talent- og organisationsudvikling.

– Ansættelsen af Karen bliver en markant styrkelse af Sylvest+. Hun bliver en vigtig brik i vores strategi for 2021, hvor vi har ambitiøse vækstmål. Karens personlighed og værdier matcher vores virksomheds værdigrundlag. Hendes indstilling til at arbejde med kvalitativ rekruttering går fuldstændig i tråd med vores forpligtelser overfor vores kunder. Med de kompetencer og erfaringer, som Karen har med sig fra HR- og rekrutteringsbranchen, kan vi fortsat hjælpe såvel nuværende som nye kunder med BI-rekruttering og være den professionelle rekrutteringspartner vi ønsker, siger Thomas Sylvest, CEO og HR Business Partner.

Karen har erfaring og indsigt fra tidligere stillinger som Talent Acquisition Specialist i forskellige internationale organisationer, både i Danmark og Singapore. Hun er erfaren i kompetencebaseret interview samt personlighedstest. Karen har en bachelor i økonomi fra University of London og er desuden certificeret systemisk coach.

Karen Lim er tiltrådt stillingen den 4. januar 2021.